Cine sunt

Ma numesc Andreea Nastase si sunt Psiholog- Logoped si Psihoterapeut Cognitiv Comportamental cu 15 ani experienta. Activez in domeniul educatiei si cel al sanatatii mintale ca terapeut psiholog, logoped si nu in ultimul rand formator si supervizor in logopedie.
Din 2016 coordonez activitatea cabinetelor mele de psihologie si logopedie cu multa pasiune si dedicare si imi place sa cred ca sunt in topul celor mai bune centre care ofera servicii de terapie logopedica din tara.
Am investit mult in mine ca om si ca specialist incepand cu facultatea de psihologie terminata in 2005 continuand cu 2 mastere – unul in specializarea pe Logopedie si celalalt in CBT- la care se adauga multe formari, cursuri, workshopuri si nenumarate carti studiate in domeniul psihologiei si adiacent logopediei.
Dupa atatia ani pot sa spun cu mana pe suflet ca fiecare ora din miile ore de studiu, fiecare carte citita, fiecare curs parcurs au fost o temelie strasnica ca peste 1000 de copii sa poata finaliza terapia in cabinetele mele, sa pot sa formez o echipa alaturi de care sa aduc rezultate copiilor si familiilor lor in continuare.
In prezent coordonez activitatea din cabinetele mele din Bucuresti, sustin supervizarea in logopedie, sustin de asemenea cursuri si formari in logopedie si dezvolt activitatea Institutului de Logopedie.
De asemenea ma ocup de evaluarea copiilor din cabinetele mele si coordonez terapia acestora urmarind indeaproape evolutia si progresul fiecarui copil in parte.

Cel mai nou proiect este Institutul de Logopedie, care se doreste a fi un loc de invatare si perfectionare, un loc dedicat atat specialistilor cat si celor care au nevoie de noi. Imi doresc sa creez o comunitate care sa lucreze impreuna pentru beneficiarii nostrii atat prin sesiuni efective de lucru cat si prin suport pentru profesionistii aflati la inceput de drum.

Menu